۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۱۹

در چهار سال گذشته؛

روزهای ناسالم در قزوین به 165 روز رسید

روزهای ناسالم در قزوین به 165 روز رسید

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: هوای استان قزوین در چهار سال گذشته 165 روز وضعیت ناسالم داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی آقا فرهادی در این باره اظهارداشت: بروز پدیده گرد و غبار در سال های 83 و 84  تنها دو تا سه استان در کشور را مورد تاثیر قرار داده بود اما اکنون بیش از 22 استان کشور از جمله استان قزوین را تحت تاثیر قرار داده است.
 
وی بیان کرد: پدیده گرد و غبار یکی از عوامل طبیعی آلاینده های هوا محسوب می شود که به استناد اطلاعات و داده های بدست آمده از ایستگاههای سنجش  کیفی هوای شهر قزوین در سال گذشته روزهای بروز پدیده گرد و غبار 38 روز گزارش شده بود این در حالی است که در شش ماهه اول سال جاری با 28 روز روند افزایشی داشته است.
 
این مسئول در خصوص زمان حداکثر میزان غلظت ذرات در طول سال تصریح کرد: با توجه به بررسی های انجام شده هر ساله پدیده گرد و غبار از اواسط بهار شروع می شود و حداکثر میزان غلظت ذرات اواسط فصل بهار و تیرماه گزارش شده است ولی متاسفانه در سال جاری بروز این پدیده از فروردین ماه شروع شده است و در اردیبهشت ماه به حداکثر میزان آلودگی رسید.
 
فرهادی افزود: در حال حاضر سه ایستگاه سنجش کیفی هوا در سطح استان وجود دارد.
 
دامدار قزوینی به پاس حفاظت و حمایت از حیات وحش تقدیر شد
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین بیان کرد: در اولین کارگاه آموزشی، مهارتی منطقه ای، دامدار قزوینی مورد تقدیر قرار گرفت.
 
علی آقا فرهادی افزود: در کارگاه سه روزه که با حضور بیش از 40 نفر از کارشناسان آموزش، کارشناسان محیط زیست، محیط بانان شمال غرب کشور و کارشناسان محیط زیست قزوین در استان آذربایجان غربی تشکیل شد از" ایوب انصاری " دامدارروستای سوگاه منطقه الموت غربی تقدیر و تشکر شد.
 
وی گفت: این دامدار قزوینی به عنوان تنها نماینده منتخب جوامع محلی کشور در این کارگاه حضور داشت که به پاس حفاظت و حمایت از گونه پلنگ ایرانی علیرغم متحمل شدن ضرر و زیان توسط این گونه جانوری، از سوی مسئولین و برگزار کنندگان این کارگاه مورد تشویق و تقدیر قرار گرفت.
 
این مسئول در خصوص اهم موضوعات ارائه شده در کارگاه آموزشی، مهارتی "مطالعات سیستماتیک حیات وحش و روش های ظرفیت سازی جوامع محلی در راستای حفاظت پایدار از تنوع زیستی اظهارداشت: در این کارگاه موضوعاتی در خصوص برنامه ریزی حفاظتی از گربه سانان کشور با تاکید بر گونه پلنگ ایرانی و مطالعات سیستماتیک حیات وحش، مدلسازی پراکنش پلنگ ایرانی به صورت منطقه ای، آشنایی با روش های ظرفیت سازی جوامع محلی و بررسی نیازهای آموزشی توسط اساتید بیان شد.
 
فرهادی هدف از حضور کارشناسان محیط زیست در این کارگاه را ارتقاء سطح علمی و مهارتی فعالان این عرصه به خصوص کارشناسان محیط زیست و محیط بانان و همچنین افزایش سطح مهارت کارشناسان آموزش در جذب پتانسیل های بومی و محلی منطقه در حفاظت از گونه های حیات وحش برشمرد.
کد خبر 1799186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha